Manajemen Quality ing proses panyimpenan lan transportasi saka shoes insurance pegawe (kepanjen)

Manajemen kualitas panyimpenan sepatu safety lan proses transportasi

Panyimpenan lan transportasi kalebu panyimpenan sadurunge sale, tuku lan ngangkut proses sale. Panggolekan produk menyang mining sawisé rampung produksi sepatu pangayoman pegawe. Sampeyan perlu kanggo duwe peralatan ventilasi ing gudhang lan supaya garing, numpuk ora dhuwur banget, supaya supaya crushing paket lan nimbulaké munculé shoes (kepanjen) kanggo rusak.

Ing proses transportasi, iku kudu dikempalken lan dimuat entheng lan supaya kanggo tabrakan. Masalah kualitas shoes pangayoman pegawe sak transportasi luwih cilik tinimbang sing saka barang pecah, nanging firmness saka kothak packing njaba lan fastness saka tas plastik ing kothak packing utama sing winates. Banjur ing proses transportasi, kayata loading careless lan unloading, Slapping lan bumping, paket utama lan njaba bakal retak, produk, bakal dadi reget lan deformed, lan malah serius losses kayata mundhut lan nyolong bakal kelakon amarga bejat kontaner .


wektu Post: Aug-28-2018
WhatsApp Online Chat !