Bentenipun antarane shoes pangayoman Buruh lan shoes biasa sing utamané dibayangke ing 3 TCTerms

Bentenipun antarane shoes insurance pegawe lan shoes biasa utamané dibayangke ing 3 nilai, Aku pracaya uga curious bab apa 3 TCTerms sing dibayangke ing.

1.According prabédan ing filsafat desain, sepatu pangayoman pegawe sing dirancang kanggo nglindhungi safety saka sikil wong apa. Mulane, safety faktor utama kanggo dianggep ing rancangan.

Apa sepatu biasa nganggep liyane iku ayu, nyaman, modern, hotspot, iku kanggo ngebaki mbetahaken konsumen mung.

prabédan 2.The katon saka panggonan nggunakake: paling saka panggonan nggunakake shoes pangayoman pegawe sing ing panggonan operasi tartamtu kayata workshop listrik, Situs construction lan pabrik mesin gedhe.

shoes biasa Sejatine digunakake kanggo mlaku-mlaku, blanja lan panggonan umum kaya kantor tanpa beboyo utama.

3. Saka perspektif nggawe bahan shoes piyambak, beda bisa katon: shoes biasa sing umume digawe saka bahan biasa, kayata bahan lumahing kain tekstil, kulit Ponggawa, etc., nalika shoes pangayoman pegawe kudu digawe saka bahan jampel apik , bahan elektrostatik, lembu, dhuwur suhu resistance lan bahan khusus.

Ora kanggo sebutno sawijine, sepatu biasa sing biasane outsole TPR, saka pasar saiki, sepatu pangayoman Buruh sing biasane nggunakake soles karet utawa soles PU.


wektu Post: Aug-28-2018
WhatsApp Online Chat !