Управување со квалитетот во процесот на складирање и транспорт на осигурување труд чевли (безбедност чевли)

управување со квалитетот на безбедноста на чевли за складирање и транспорт процес

Складирање и транспорт, вклучувајќи складирање пред продажба, купување и транспорт на продажба процес. Ставањето на производи во магацин по завршувањето на производство на чевли за заштита на трудот. Неопходно е да се имаат опрема за вентилација во магацин и да се задржи суво, редење не треба да биде премногу висок, со цел да се избегне кршење на пакет и да предизвика појава на педалите (чевли за безбедност) да бидат оштетени.

Во процесот на транспорт, тоа треба да бидат спакувани и натоварени лесно и да се избегне судир. Проблемот на квалитетот на чевли за заштита на трудот за време на транспортот е многу помала од онаа на кревката стоки, но цврстината на кутија Надворешното пакување и брзина на пластична кеса во пакување кутија внатрешниот се ограничени. Потоа, во процесот на транспорт, како што се безгрижни утовар и растовар, шлаканици и испреплетуваат, внатрешниот и надворешниот пакети ќе биде разбиена, производите ќе бидат загадени и деформирани, па дури и сериозни загуби како што се губење и кражба ќе се случи поради скршени садови .


Време на мислењето: Aug-28-2018
WhatsApp Online Chat !