menaxhimit të cilësisë në procesin e ruajtjen dhe transportimin e këpucëve të sigurimit të punës (këpucë të sigurisë)

Menaxhimi cilësia e magazinimit këpucë të sigurisë dhe procesin e transportit

Ruajtjen dhe transportimin përfshirë ruajtjen para shitjes, blerjes dhe transportin e procesit të shitjes. Vënë produktet në depo pas përfundimit të prodhimit të këpucëve të mbrojtjes të punës. Është e nevojshme që të ketë pajisjet e ventilimit në depo dhe për të mbajtur të thatë, stacking nuk duhet të jetë shumë e lartë, për të shmangur dërrmues paketën dhe të shkaktojë shfaqjen e këpucë (këpucë të sigurisë) të jetë i dëmtuar.

Në procesin e transportit, ajo duhet të jetë e mbushur dhe të ngarkuar lehtë dhe për të shmangur të goditjes. Problemi cilësia e këpucë për mbrojtjen e punës gjatë transportit është shumë më e vogël se ajo e mallrave të brishta, por qëndrueshmëri nga kutia e jashtme paketim dhe fortësi e qese plastike në kutinë e brendshme paketim janë të kufizuara. Pastaj në procesin e transportit, të tilla si ngarkim të pakujdesshëm dhe shkarkimit, i mrekullueshëm dhe bumping, paketa brendshme dhe e jashtme do të plasaritur, produktet do të jetë i ndotur dhe humbjet deformuara, dhe madje edhe të rënda të tilla si humbja dhe vjedhje do të ndodhë për shkak të thyer kontejnerët .


Ora Post: Aug-28-2018
WhatsApp Online Chat !