Dallimi në mes këpucë mbrojtjen e punës dhe këpucë të zakonshëm janë reflektuar kryesisht në 3 pikë

Dallimi në mes të këpucë të sigurimit të punës dhe këpucë të zakonshme është reflektuar kryesisht në 3 pikë, unë besoj se ju jeni gjithashtu kurioz për atë 3 pikë janë pasqyruar në.

1.According për ndryshim në filozofinë e projektimit, këpucë mbrojtjen e punës janë të dizajnuara për të mbrojtur sigurinë e këmbët e njerëzve që punojnë. Prandaj, siguria është faktori kryesor që të merren parasysh në hartimin.

Çfarë këpucësh zakonshëm konsideron më shumë është e bukur, të rehatshme, modë, i lëvizshëm, ajo është për të kujdesem për nevojën e konsumatorit vetëm.

Dallimi 2. shihet nga vendi i përdorimit: shumica e vendeve të përdorimit të këpucëve të mbrojtjes të punës janë në vende të caktuara të operimit të tilla si punëtori electroplating, vendin e ndërtimit dhe fabrika të mëdha makineri.

këpucë të zakonshëm janë përdorur kryesisht për ecje, pazar dhe vende publike si zyrat e pa rreziqe të mëdha.

3. Nga perspektiva e bërë materialeve të këpucëve veten e tyre, dallimet mund të shihet: këpucë të zakonshme janë bërë zakonisht prej materialeve të zakonshme, të tilla si materiale sipërfaqe leckë tekstile, lëkurë artificiale, etj, ndërsa këpucë mbrojtjen e punës duhet të jetë bërë e materialeve të mira izoluese , materiale elektrostatike, cowhide, rezistencë të lartë temperaturë dhe materiale të tjera të veçanta.

Jo për të përmendur vetëm, këpucë të zakonshëm janë kryesisht të TPR outsole, nga tregu aktual, këpucë mbrojtjen e punës janë kryesisht përdorimi i thembra e gomës apo thembra UP.


Ora Post: Aug-28-2018
WhatsApp Online Chat !