manajemén kualitas dina prosés neundeun jeung angkutan sapatu asuransi kuli (sapatu kaamanan)

The manajemén kualitas gudang sapatu kaamanan sarta prosés angkutan

Neundeun na angkot kaasup gudang saméméh diobral, meuli jeung angkutan proses diobral. Putting produk kana gudang sanggeus pagawean produksi sapatu panyalindungan kuli. Perlu kudu parabot ventilasi di gudang jeung tetep garing, stacking teu kudu teuing tinggi, guna nyegah crushing pakét tur ngakibatkeun penampilan tina sapatu (sapatu kaamanan) bisa ruksak.

Dina prosés transportasi, sakuduna jadi dipak na dimuat enteng tur ulah nepi tabrakan. Masalah kualitas sapatu panyalindungan kuli salila angkot téh jauh leuwih leutik batan nu barang rapuh, tapi firmness kotak packing luar jeung fastness tina kantong plastik dina kotak packing jero anu kawates. Lajeng dina prosés transportasi, kayaning loading ngurangan tur unloading, Slapping na bumping, anu bungkusan jero sarta luar bakal retak, anu produk bakal ema na cacad, sarta malah serius karugian kayaning leungitna sarta maling baris lumangsung alatan pegat peti .


waktos pos: Aug-28-2018
WhatsApp Online Chat !