Beda antara sapatu panyalindungan Buruh jeung sapatu biasa nu utamana reflected dina 3 titik

Beda antara sapatu asuransi kuli sarta sapatu biasa utamana reflected dina 3 titik, abdi percanten anjeun ogé panasaran ngeunaan naon 3 titik nu reflected di.

1.According kana bédana dina filsafat desain, sapatu panyalindungan kuli nu dirancang ngajaga kasalametan suku ti urang gawe. Ku alatan éta, kaamanan nyaeta faktor primér pikeun dianggap dina rarancang.

Naon sapatu biasa ngemutan deui nya geulis, nyaman, fashionable, dibabawa, nya eta pikeun cater ka merlukeun konsumen wungkul.

bédana 2.The katempona ti tempat pamakéan: lolobana tempat dipakéna sapatu panyalindungan kuli téh di tempat operasi husus kayaning workshop electroplating, situs konstruksi sarta pabrik mesin badag.

sapatu biasa anu dasarna dipaké pikeun leumpang, balanja jeung tempat umum kawas kantor tanpa hazards utama.

3. Ti perspektif nyieun bahan sapatu sorangan, béda bisa ditempo: sapatu biasa umumna dijieun tina bahan biasa, sapertos bahan permukaan lawon tékstil, kulit jieunan, jeung sajabana, bari sapatu panyalindungan kuli kudu dijieun tina bahan insulasi alus , bahan éléktrostatik, cowhide, résistansi suhu luhur jeung bahan husus lianna.

Teu nyebut dampal suku, sapatu biasa téh lolobana ti outsole TPR, ti pasar ayeuna, sapatu panyalindungan Buruh nu lolobana pamakéan Soles karét atawa Soles PU.


waktos pos: Aug-28-2018
WhatsApp Online Chat !